Tea-Time

Tea-time

à la minute & eigen bereiding

WAFELS

(van 14.0 tot 17.00 u)

WAFEL FRUIT EN SLAGROOM
WAFEL BANAAN EN SLAGROOM
WAFEL IJS, CHOCOLADESAUS EN SLAGROOM
WAFEL WARME KRIEKEN EN SLAGROOM
WAFEL AARDBEIEN EN SLAGROOM – seizoen
WAFEL VERS FRUIT EN SLAGROOM – seizoen
WAFEL SLAGROOM
WAFEL SUIKER
8.90
9.90
9.90
10.90
11.90
11.90
6.90
5.90

Alle dagen vers gebak

huisgemaakt

PATISERIE

RIJSTTAART
RIJSTTAART TRIANON – met chocoladesaus en room
BRETOENSE APPELTAART
BRETOENSE APPELTAART TRIANON – met ijs en room
APPELBEIGNETS – seizoen
CHOCOLADEMOUSSE – vers
SABAYON – 2 cts
SABAYON – 1 cts
EXTRA SLAGROOM
6.90
9.90
6.90
9.90
7.90
7.90
19.90
11.90
1.50

Vers gebakken

PANNEKOEKEN

(van 14.0 tot 18.00 u)

PANNENKOEK SIBERIENNE – met 2 bolletjes ijs
PANNENKOEK NORMANDE – met appelen
PANNENKOEK DAME BLANCHE -met ijs, chocoladesaus en slagroom
PANNENKOEK FRUIT MET IJS EN SLAGROOM
PANNENKOEK BANAAN MET IJS EN SLAGROOM – met chocoladesaus
PANNENKOEK WARME KRIEKEN EN SLAGROOM
PANNENKOEK BANAAN ADVOKAAT EN SLAGROOM
PANNENKOEK AARDBEIEN MET IJS EN SLAGROOM – seizoen
PANNENKOEK VERS FRUIT EN SLAGROOM – seizoen
PANNENKOEK FLAMBEE GRAND MARNIER
PANNENKOEK SIROOP
PANNENKOEK KONFITUUR
PANNENKOEK SUIKER
8.90
9.90
9.90
9.90
10.90
10.90
11.90
11.90
11.90
12.90
5.90
5.90
5.90

Ijsroom

Eigen bereiding

De klassieke trend

COUPE VANILLE
CAFE GLACE
COUPE CHOCOLADE
DAME BLANCHE – vanille ijs, chocoladesaus en schilfers
DAME NOIR – chocolade ijs, chocoladesaus en schilfers
COUPE BRESILIENNE – vanille ijs, caramelsaus en nootjes
COUPE LUTECE vanille en moka ijs, koffisaus en schilfers
PINOKIO KINDERIJSJE
7.90
7.90
7.90
9.90
9.90
9.90
9.90
5.90

Op de fruittoer

COUPE FRUIT
COUPE WARME KRIEKEN
10.90
10.90

Met vers fruit

BANANE ROYAL
COUPE AARDBEIEN – seizoen
COUPE VERS FRUIT – seizoen
VERSE FRUITSLA – seizoen (zonder ijsroom)
10.90
11.90
12.90
9.90

Voor de fijnproevers

COUPE ADVOKAAT
COUPE TRIANON – fruit, krieken, banaan, advokaat
COUPE OLD ENGLAND – vanille, banaan, nootjes, bailley’s
SLAGROOM
11.90
12.90
13.90
1.50
© Created by Ambigu. Alle rechten voorbehouden.